Welcome to our store!
The accompanying store for arkfiles.netm menu image  m home m cart

Konfrontasjon - Ebok/PDF - Norwegian


It's Free!

Please Choose:

Downloadable


Details

  • 100000 Units in Stock
  • Manufactured by: Rebecca Tourniaire

Description

I 1977 begynte arkeologi intereserte Ron Wyatt å arbeide ved en båtformasjon i Ararat-regionen i Tyrkia. Ron Wyatt jobbet senere ved flere bibelsk-arkeologiske steder. Etter at han i flere år hadde foretatt utgravinger i Jerusalem, kom han med en påstand som skulle sjokkere både den religiøse og den ikke-religiøse verden: funnet av Paktens ark, gullkisten hvor de ti bud ble oppbevart, og som lenge har vært tapt.
Ron Wyatt hevdet ikke bare å ha funnet Paktens ark, men med dette funnet et bevis på en av historiens største personligheter.
Denne boken forteller Ron Wyatt’s historie om funnet. Den forteller historien bak Paktens ark, og går i dybden på den jødisk-kristne tro. I tillegg tar den tak i tradisjonell kristen tankegang og tradisjoner, og kaster lys over årsakene til de ulike religiøse og kristne trossamfunn. Hvordan startet historien? Hva har skjedd underveis? Finnes det en Gud, hva vil Han og hva gjør Han i dag?This product was added to our catalog on Wednesday 29 October, 2014.Who's Online

There currently is 1 guest online.

Copyright © 2019 Ark Files - Webstore. Powered by Zen Cart. Responsive Zen cart templates by Picaflor Azul.